Writelix Προφίλ

0
Project Κειμενογραφίας
0
Συνεργασίες Marketing
0
Χώρες με τις οποίες έχουμε δουλέψει
0
Θετικές αξιολογήσεις σε διεθνείς πλατφόρμες

Ποιοί Είμαστε;

Η Writelix αποτελεί μια αξιόπιστη ομάδα επαγγελματιών κειμενογραφίας (copywriting) και digital marketing, με ενεργή παρουσία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. 

Η Writelix ξεκίνησε από τον χώρο του copywriting, στον οποίο και εξειδικεύεται και επεκτάθηκε στο εύρος του digital marketing, προσφέροντας πλέον ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις προώθησης, για κάθε τύπου επιχείρηση. 

Στηριζόμενη στις επιτυχίες των πελατών της και την προσωποποιημένη προσέγγιση που παρέχει σε κάθε project, παρέχει λύσεις οικονομικές και εξατομικευμένες στην ανάγκη του εκάστοτε συνεργάτη. 

Σαν marketing masterminds δεν υστερούμε σε τίποτα σε σχέση με τους leaders του industry μας, παρέχοντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε εύλογα χρονοδιαγράμματα και ένα οργανωμένο περιβάλλον, που εξασφαλίζει ευκολία και αμεσότητα στην συνεργασία!

Previous slide
Next slide
Γιατί Writelix ;
__________________________

Διαφημιστικά Κείμενα-Writelix.gr

Αποτέλεσμα

Είμαστε RESULT-ORIENTED, που σημαίνει ότι θέτουμε ως πρώτη μας μέριμνα το αποτέλεσμα! Μας ενδιαφέρει με την δουλειά μας να βελτιώνουμε τις πωλήσεις, να αυξάνουμε την επισκεψιμότητα και να εδραιώνουμε δυναμικά στον εκάστοτε κλάδο την online παρουσία του brand με το οποίο συνεργαζόμαστε…

Πολυδιάστατο Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο (copywriting) που γράφουμε είναι σφαιρικό και πολυδιάστατο. Ικανοποιεί βέλτιστα ανάγκες SEO, διαφήμισης, προώθησης, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και επικοινωνίας του brand.

Επαγγελματίες σε κάθε κλάδο

Διαθέτουμε άριστη ερευνητική τεχνογνωσία για εργασία πάνω σε οποιαδήποτε θεματολογία και κλάδο.

Ευθύνη

Δουλεύουμε προσωποποιημένα, λαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη του έργου μας και διατηρώντας ίσως και τους καλύτερους χρόνους επικοινωνίας που υπάρχουν στην αγορά!

Η νοοτροπία μας...

Αυτό που μας καθοδηγεί σαν επαγγελματίες είναι η ανάγκη να εξελιχθούμε… Και καταφέρουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς κάθε φορά που αφήνουμε ευχαριστημένο ένα συνεργάτη μας! …έναν πελάτη, που εμπιστεύθηκε τη Writelix για τις ανάγκες της επιχείρησής του. 

Δεν βιαζόμαστε, δεν κάνουμε προχειρότητες, δεν είμαστε απρόσωποι . Από τις συνεργασίες μας επιδιώκουμε τη σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα και το κοινό όφελος. Θα βάλουμε το μεράκι που χρειάζεται και θα είμαστε “πάνω” από το project μέχρι ο συνεργάτης να δει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Καθυστερούμε το project σου? 

Είναι γιατί ψάχνουμε την κατάλληλη λέξη… την κατάλληλη προσέγγιση… τον βέλτιστο τρόπο… την καλύτερη μέθοδο… 

Και φυσικά δεν σε αφήνουμε στην άγνοια. Καθημερινά επικοινωνούμε, ενημερώνουμε, ρωτάμε, διευκρινίζουμε. 

Θέλουμε ειλικρίνεια από τον συνεργάτη ως προς το feedback και την εμπειρία του, αλλά λειτουργούμε με απόλυτη ειλικρίνεια και ακεραιότητα και εμείς οι ίδιοι. 

Αν δεν προλαβαίνουμε να σε αναλάβουμε θα στο πούμε και αν κάτι ξεφεύγει από το εύρος των δεξιοτήτων μας, θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε εκ των προτέρων!

Βρες μας στο Fiverr...

Βρες το πρόσωπο της Writelix,  σε διεθνής πλατφόρμες παροχής online υπηρεσιών! Στο Fiverr από το 2020, έχουμε επιτύχει κάποιες από τις πιο αξιόλογες συνεργασίες μας, με τις υπηρεσίες μας να έχουν ταξιδέψει σε… 29 χώρες. 

Για εμάς, καμία αγορά δεν είναι άγνωστη και κανένας τομέας δεν είναι ξένος… 

Βρες μας στο Upwork...

Στο Upwork ξεκινήσαμε πρόσφατα τη δραστηριότητά μας, σε μια προσπάθεια να αποκομίσουμε επιπλέον σταθερές συνεργασίες

Κάθε εβδομάδα, μήνα, ή χρόνο συνεργασίας μαζί μας, θέλουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα των πελατών μας να γίνονται 2, 3, 4, 10… φορές καλύτερα. Έτσι επιδιώκουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, για να εξασφαλίσουμε σταθερή ανάπτυξη για τους συνεργάτες μας! 


Πούλα περισσότερο με πιο αποτελεσματικό content marketing και SEO

μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

writelix contact us